Home >> Uploaden naar uw website

Domeinnaam registratie en Webhosting
www.CCChosting.nl

http://www.
     

Uploaden naar uw website

 

Deze sectie behandelt het uploaden via FTP, Microsoft FrontPage, DirectAdmin’s file manager en SSH. U kunt upload gebruiken voor één of meer van deze methoden.

 

Mappen Structuur

 

Aan het begin van uw account bevinden zich deze folders:

 

/domains

/imap

/public_html

 

/domains

 

De /domains folder bevat de bestanden gerelateerd naar uw hosting account(s). Elk domein gehosted door uw account heeft zijn eigen folder.(/domains/uwdomeinnaam.com). In deze folder vindt u:

 

/logs             (maandelijkse logs staan hier opgeslagen—De folder is één maand later gecreëerd dan uw account.)

/private_html  (alle bestanden toegankelijk door SSL -- https://)

/public_html  (bestanden voor uw algemene website)

/public_ftp     (bestanden voor uw FTP site)

/stats            (bestanden die door Webalizer voor statistieken worden gecreëerd – verander of verwijder deze folder niet)

 

/imap

 

De /imap folder omvat bestanden die door het mailsysteem van de server worden gecreëerd. Verander, wijzig of voeg niks toe aan deze folder.

 

/public_html

 

De /public_html folder aan het begin van uw account is eigenlijk een link naar /domains/uwdomeinnaam.com/public_html. Hebt u meer dan één domein gehost op uw account, dan zal deze link u naar de public_html folder sturen van het eerste domein die op uw account gecreëerd is.

 

Home (index.html) File

 

Het standaard bestand voor elke webfolder is index.html. Dat houdt in dat bezoekers die toegang hebben tot http://www.uwdomeinnaam.com, in werkelijkheid door de server worden doorgestuurd naar http://www.uwdomeinnaam.com/index.html. Dit werkt voor elke openbaar toegankelijke folder op uw systeem, met inbegrip van de subdomeinen

 

Wanneer u de hoofdwebsite wilt uploaden vergeet dan niet in elke folder een index.html te plaatsen. De gevorderde gebruikers kunnen PHP bestanden, shtml bestanden, enz. gebruiken. Als uw website niet in html is gebaseerd, dient u er voor te zorgen dat u ze de naam index.extensie geeft. (bijvoorbeeld: index.php, index.shtml,).

 

Uploaden met FTP

 

Stap 1:  Het verkrijgen van FTP client software.

 

Het uploaden naar de server middels FTP vereist speciale software. De meeste computersystemen worden niet geleverd met FTP software, u zal ze dus eerst moeten downloaden van het internet. Wij stellen voor:

 

IBM/Windows: FileZilla (gratis) LeechFTP (gratis), WS_FTP LE (gratis), FTP Explorer (gratis),  CuteFTP (gratis probeerversie).
Macintosh: 
Fetch (gratis), Transmit (gratis probeerversie), Cyberduck (gratis), FileZilla (gratis)

 

Stap 2: Verbinding maken met de server.

 

Alle FTP cliënts / software hebben de volgende informatie nodig, om te kunnen uploaden:

 

Username - Dit is uw gebruikersnaam van uw account.

Password - Dit is uw wachtwoord van uw account.

Address - Dit is het adres van de server. Gebruik ftp.uwdomeinnaam.com

Port - Gebruik de standaard poort(21).

 

Sommige ftp programma's kunnen naar het host type vragen(select "auto"), ASCII/Binary/Auto (select "auto"), en de startmap van uw account (u kunt dit leeg laten of het veranderen naar /domains/uwdomeinnaam.com/public_html om te starten op de hoofdwebsite van uw account).

 

Stap 3: Open de public_html folder door erop te klikken en upload uw bestanden [en submappen] binnen deze public_html map

.

 

Hebt u meer dan één domein gehost op uw account, dan moet u eerst de /domains folder invoeren, van het domein in kwestie dat u wilt wijzigen, dan de public_html folder.

 

Om te uploaden: klik de files/folders op uw computer aan en sleep ze naar de aangewezen folder op de server. Elke FTP cliënt werkt verschillend, dus raadpleeg a.u.b. het help bestand voor volledige instructies.

BELANGRIJK: Om uw geuploade wijzigingen direkt te kunnen zien, volg onderstaande instructievideo voor Internet Explorer.

Uploaden met DirectAdmin's File Manager 

1.  Log in bij het control panel en klik het"File Manager" icoon.

2.  Kijk in de folder waar u de bestanden wilt uploaden.

3.  Klik de "Upload files to current directory" knop aan de onderkant van het scherm.

 

 

4.  U ziet acht (8) velden. Klik de "Browse" toets om de bestanden die u wilt uploaden te selecteren. Klik op "Upload Even More Files" als u meer dan acht bestanden wilt uploaden in één keer.

 

 

5.  Klik "Upload Files."

 

Uploading Middels SSH [niet toegestaan bij CCChosting.nl]

 

 

 

Heeft u meer hulp nodig?

 

Bezoek het DirectAdmin support forum op http://www.directadmin.com/forum

 

 

2011 - 2012 CCChosting.nl Reproductie van deze help pagina's is zonder toestemming niet toegestaan.